Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi deosebită pentru elevii Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Iată ce au făcut aceștia (GALERIE FOTO)

ro

04 Aug, 2023 16:37 997 Marime text
Sursa foto: IGSU
  • Astăzi, 4 august 2023, a fost o zi deosebită pentru cei 198 elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Au depus jurământul de credință față de țară și semeni.
 
Astăzi, 4 august 2023, a fost o zi deosebită pentru cei 198 elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Au depus jurământul de credință față de țară și semeni, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
 
Fiecare dintre ei a ales o cale nobilă și curajoasă, aceea de a sluji Patria și comunitatea. Jurământul lor sacru este o promisiune de credință față de țară și un angajament pentru a fi mereu pregătiți să înfrunte pericolele în slujba celorlalți.
 

„Vă dorim să aveți mereu puterea de a trece peste orice obstacol și să continuați să vă dezvoltați ca profesioniști, mereu pregătiți să salvați vieți și să veniți în ajutorul celor aflați la nevoie”, a încheiat sursa citată. 


Citește și:
Un nou contingent de pompieri, trimiși să lupte cu flăcările din Grecia! Decizia premierului Marcel Ciolacu (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii