Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemele de alarmare a zece obiective ale RAEDPP Constanţa, monitorizate (document)

ro

06 Nov, 2018 00:00 2124 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de întreţinere şi monitorizare a sistemului tehnic de alarmare antiefracţie pentru 10 obiective (sisteme de alarmă) ale regiei constănţene“. Valoarea estimată a contractului este de 19.200 de lei. Ofertele vor fi depuse până pe data de 6.11.2018, ora 14.00.
 
Contractul presupune executarea serviciilor de întreţinere şi monitorizare a sistemului tehnic de alarmare antiefracţie pentru următoarele 10 obiective: sediul Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare - un sistem de alarmă; sediul RAEDPP Constanţa - 3 sisteme de alarmă; arhiva RAEDPP Constanţa - un sistem de alarmă; Serviciul Administrativ Campus Social Henri Coandă - un sistem de alarmă; Piaţa Agroalimentară Griviţa - un sistem de alarmă; Piaţa Agroalimentară Tomis III - un sistem de alarmă; Piaţa Brotăcei - un sistem de alarmă; Piaţa Tomis Nord - un sistem de alarmă.
 
Se vor presta următoarele servicii: întreţinerea modulelor GPRS, proprietatea prestatorului care urmează a fi dat în custodia RAEDPP Constanţa, cu obligaţia returnării în stare de funcţionare la sfârşitul contractului de monitorizare; monitorizarea sistemelor tehnice de alarmare. Prestatorul are obligaţia asigurării serviciului de întreţinere şi monitorizare a sistemului tehnic de alarmare antiefracţie, începând cu data de 8.11.2018.
 
Serviciile vor fi prestate în baza unui contract cu valabilitate de 12 luni calendaristice. Valoarea serviciului de întreţinere şi monitorizare a sistemului tehnic de alarmare antiefracţie pentru un sistem de alarmă nu va depăşi 160 de lei/ luna fără TVA. Valoarea totală nu va depăşi 19.200 de lei fără TVA. Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa, b-dul Tomis nr.101, până la data de 6.11.2018, ora 14.00.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii