Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vom intra cu buldozerele” Guvernatorul Mălin Muşetescu, revoltat de ce fac turiştii pe plajele de la Vadu şi Corbu (galerie foto)

ro

21 Aug, 2018 00:00 5024 Marime text
vom intra cu buldozerele guvernatorul malin musetescu revoltat de ce fac turistii pe plajele de la vadu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mizantropul 10 Sep, 2018 23:45 Autoritatile statului ar trebui sa actioneze pentru cetateni, nu impotriva lor! Exista legi, exista forte de ordine, deci e foarte simplu sa pastrezi ordinea in societate. Trebuie doar sa vrei. Mitocanii isi fac de cap pentru ca sunt incurajati de lipsa de actiune a autoritatilor. De ce reprezentantii ARBDD nu aplica amenzi maxime pentru cei care intra cu autovehicule si pentru cei care fac focuri, pun muzica si fac petreceri pe plaja? De ce nu cer sprijinul politiei si al jandarmeriei i cazul in care sunt agresati sau luati la misto de cei controlati? De ce sa inchideti accesul pentru toti cetatenii? Tara apartine cetatenilor, iar acestia au dreptul constitutional sa fie protejati de stat! Treziti-va! Actionati conform legii, impotriva celor care nu respecta legea, nu impotriva tuturor!
  • Gabi 04 Sep, 2018 13:49 ... și uite așa Bosoancă va crește prețul la ciorba de pește! sau îi ară și lui accesul la cherhana? a mai uitat dl guvernator să spună cum a fost cu autorizarea festivalului gen sunwaves de acum câțiva ani!
  • Răzvan 04 Sep, 2018 04:59 În cazul în care Domnul Guvernator încă nu a aflat, însăși ARBDD a avizat cu aproape 2 ani în urmă PUZ-ul proiectelor "Sat de Vacanta Pescaresc" 1, 2 si 3, pe o suprafata totală de peste 100 ha, pe alocuri fără respectarea distanței minime de 150m de la linia cea mai înaintată a valurilor, în zona plajei pe care susține că o va proteja cu temută înverșunare. Tocmai de aceea ne temem ca din exces de zel acele tractoare să nu sape cumva șanțuri pentru alte fundații mamut, precum cea care de 2 ani pare să treacă neobservată de catre inspectorii ARBDD, deși tronează în zona fostei cherhanale arsă în 2016. Evident, este o continuare tacită a politicii fostului guvernator, care cu o mâna proteja zona, iar cu cealaltă aviza planurile urbanistice. O mai buna înțelegere privind situația juridică a proprietăților către care se intenționează îngrădirea accesului (în contextul iminentei apariții a construcțiilor în zonă) poate că va mai tempera elanul discursului domnului guvernator și îl va scuti de data aceasta de ridicolul anunțării unor măsuri pompieristice, fara aplicabilitate (precum uciderea tuturor mistreților și șacalilor), iar în cazul de față și fără acoperire legală.