Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizibilitate redusă pe un tronson al Autostrăzii București - Constanța

ro

15 Nov, 2020 08:15 1296 Marime text
  • Vizibilitate este sub 100 de metri, pe alocuri scăzând la 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este îngreunat din cauza vizibilității reduse (ceață) și pe autostrada A2 București - Constanța, pe tronsonul cuprins între kilometrul 64 (localitatea Lehliu) – kilometrul 212 (municipiul Constanța) - vizibilitate sub 100 de metri, pe alocuri vizibilitatea scade la 50 de metri.

Pe timp de ceaţă, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic, este mesajul INFOTRAFIC.


De asemenea, pe aceeași autostradă A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții  carosabile.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii