Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Dîncu „AUR are o creştere conjuncturală şi va creşte numai dacă PSD şi PNL fac greşeala de a face un război continuu între ele“

ro

30 Jan, 2022 14:47 1182 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, social-democratul Vasile Dîncu, consideră că creşterea AUR în sondaje, la acest moment, este una conjuncturală. 

Mai mult, Vasile Dîncu a precizat că această creştere ar putea să continue dacă PSD şi PNL fac greşeala de a duce "un război continuu între ele, sau războaie interne", conform Agerpres.ro

Ministrul a fost întrebat duminică, la Prima TV, despre creşterea AUR în sondaje până la peste 20% în preferinţele electoratului, dar şi dacă crede că România se va întoarce, politic, în anul 2000, cu o finală la prezidenţiale între un candiat al PSD şi unul "extremist".

"Nu cred, istoria nu face paşi înapoi, AUR are o creştere conjuncturală şi AUR va creşte numai dacă PSD şi PNL fac greşeala de a face un război continuu între ele, sau războaie interne. Atunci, cu siguranţă că vom servi, pe tavă, să zicem aşa, o finală pentru AUR. Acum nu este cazul", a declarat Vasile Dîncu.

Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii