Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:00 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilajele de deszăpezire au acționat pe drumurile din Constanța (galerie foto)

ro

06 Feb, 2020 18:44 939 Marime text
Echipele Primăriei Municipiului Constanța au acționat toată ziua pentru a înlătura efectele codului portocaliu de vreme rea.

Zeci de utilaje de deszăpezire au ieșit în teren încă de la căderea primilor fulgi așa că la primele ore ale dimineții traficul pe străzile din oraș se desfășura în condiții normale.

Echipele municipalității au intervenit în zeci de cazuri pentru copaci doborâți de vântul puternic, schele desprinse, semafoare smulse și panouri publicitare căzute și vor fi la datorie în continuare  până când toate sesizările vor fi soluționate.

Sărărițele au împrăștiat material antiderapant iar autospecialele cu lamă, precum și frezele de mici dimensiuni sau ATV-uri cu sărărițe au acționat inclusiv pe trotuare, pe aleile dintre blocuri și în zonele spitalelor, grădinițelor și școlilor pentru înlăturarea zăpezii.

Muncitorii de la firma de salubrizare, persoanele asistate social precum și cele care prestează muncă în folosul comunității au lucrat la îndepărtarea gheții de pe trotuare, din stațiile de transport în comun și de pe trecerile de pietoni.

Schela de pe blocul aflat în construcție pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă Campus, unde exista pericol de prăbușire a fost pusă în siguranță așa că traficul rutier a revenit la normal iar mijloacele de transport în comun CT BUS și-au reluat traseul obișnuit în zonă.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii