Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmaşii lui Dumitrache Economu, fostul patron al lanţului de cafenele Filicori, au făcut mai multe modificări în afacerile moştenite. Detalii

ro

15 Sep, 2018 00:00 4769 Marime text
Urmaşii lui Dumitrache Economu, fostul patron al lanţului de cafenele Filicori, decedat în primăvara anului 2017, au luat mai multe decizii privind societăţile Eco Star Rel SRL, Flash International  SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Furniture SRL şi Osteria Witaly SRL.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Eco Star Rel SRL din data de 20 august. Asociaţii Aurora Economu, Cosmin Economu şi Mario Economu au decis cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 1.830 de părţi sociale deţinute de Mario Economu, reprezentând 15% din întregul capital social al societăţii Eco Star Rel SRL către Aurora Economu. Cedentul Mario Economu a transmis, iar cesionarul Aurora Economu a preluat, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Cedentul Mario Economu a renunţat la toate drepturile ce decurg din deţinerea părţilor sociale pe care le avea. În urma cesiunii, s-a modificat cota de participare la capitalul social al celor doi asociaţi, astfel: Aurora Economu va deţine un număr de 10.370 de părţi sociale în valoare de 103.700 de lei; Economu Cosmin va deţine un număr de 1.830 de părţi sociale în valoare de 18.300 de lei. Participarea la beneficii pierderi este egală cu cota de participare la capitalul social al societăţii, astfel: Aurora Economu - 85%; Cosmin Economu - 15%. Societatea Eco Star Rel SRL este administrate şi reprezentată de Aurora Economu pe o perioadă nelimitată cu puteri depline.
 
De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi hotărârea adunării generale a asociaţilor societăţii comerciale Flash International SRL din data de 20 august. Asociatii societăţi: Aurora Economu, Cosmin Economu şi Mario Economu au decis cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 70 de părţi sociale deţinute de Mario Economu, reprezentând 37,23% din întregul capital social al societăţii Flash International  SRL către Economu Aurora. În urma cesiunii se modifică cota de participare la capitalul social al celor doi asociaţi, astfel: Aurora Economu va deţine 118 părţi sociale în valoare de 1180 lei;  Cosmin Economu va deţine 70 părţi sociale în valoare de 700 lei. Participarea la beneficii şi pierderi este egală cu cota de participare la capitalul social al societatii, astfel: Aurora Economu - 62,77%; Cosmin Economu - 37,23%. Societatea FLASH International SRL este administrată şi reprezentată de Aurora Economu pe o perioadă nelimitată cu puteri depline.
 
Tot în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi hotărârea adunării generale a asociaţilor societăţiii Horeca Bar SRL din data de 20 august. Asociaţii Aurora Economu, Cosmin Economu şi Mario Economu au vota cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 44 părţi sociale deţinute de Mario Economu, reprezentand 4,31% din întregul capital social al societăţii Horeca Bar SRL către Aurora Economu. În urma cesiunii se modifică cota de participare la capitalul social al celor doi asociaţi, astfel: Aurora Economu va deţine un număr de 976 părţi sociale în valoare de 9760 lei; Cosmin Economu va deţine un număr de 44 părţi sociale în valoare de 440 lei. Participarea la beneficii pierderi este egală cu cota de participare la capitalul social al societăţii, astfel: Aurora Economu - 95,69%; Cosmin Economu - 4,31%. Societatea Horeca Bar  SRL este administrată şi reprezentată de Aurora Economu pe o perioadă nelimitată cu puteri depline.
 
Nu în ultimul rând, în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi decizxa adunării generale a asociaţilor societăţii comerdale Horeca Furniture SRL. Asociaţii Aurora Economu, Cosmin Economu şi  Mario Economu au decis cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 10 părţi sociale deţinute de  Mario Economu, reprezentând 20% din întregul capital social al societăţii Horeca Furniture SRL către Aurora Economu. În urma cesiunii se modifică cota de participare la capitalul social al celor doi asociaţi, astfel: Aurora Economu va deţine 40 părţi sociale în valoare de 400 lei, Cosmin Economu va deţine un număr de 10 părţi sociale în valoare de 100 lei.  Participarea la beneficii şi pierderi este egală cu cota de participare Ia capitalul social al societăţii, astfel: Aurora Economu - 80%;  Cosmin Economu - 20%. Societatea Horeca Furniture  SRL este administrată de Aurora Economu pe o perioadă neliitată cu puteri depline.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicaată şi hotărârea adunării generale a asociaţilor societăţii Osteria Witaly SRL din data de 20 august. Asociaţii societăţii Aurora Economu, Cosmin Economu şi Mario Economu au decis cesionarea la valoarea nominal a unui număr de 75 părţi sociale deţinute de Mario Economu, reprezentând 3,75% din întregul capital social al societăţii Osteria D'italy SRL către Aurora Economu. În urma cesiunii se modifică cota de participare Ia capitalul social al celor doi asociaţi, astfel Economu Aurora va deţine un număr de 1.925 părţi sociale în valoare de 19.250 lei; Economu Cosmin va deţine un numă de 75 părţi sociale în valoare de 750 lei. Participarea la beneficii şi pierderi este egală cu cota de participare la capitalul social al societăţii, astfel: Economu Aurora - 96,25%:  Economu Cosmin - 3,75%.  Societatea Osteria D'italy SRL este administrată şi reprezentată de Economu Aurora pe o perioadă nelimitată cu puteri depline.
 
Citeşte şi:
 
Date din proiectul de fuziune a firmelor Horeca Bar SRL şi Horeca Expert SRL, deţinute de urmaşii fostului patron al cafenelelor Filicori
 
Aurora Economu, soţia fostului patron al cafenelelor Filicori, solicitare către CLM Constanţa (document)​
 
Horeca Bar SRL şi Horeca Expert SRL, deţinute de urmaşii lui Dumitrache Economu, fostul patron al cafenelelor Filicori, au fuzionat
 
Cum au împărţit urmaşii lui Dumitrache Economu părţile sociale ale SC Flash International SRL​
 
Cum a fost împărţită averea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Cine şi cât a primit din firme (galerie foto)
 
A trecut un an de la moartea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Afaceristul a recurs la un gest extrem

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii