Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partenera de afaceri a soției fostului patron al lanțului Filicori are un nou asociat

ro

05 Jan, 2023 00:00 2425 Marime text
  • Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României 5434/30.12.2022.
  • Numele Georgetei Stercu este asociat cu cel al soției regretatului Dumitrache Economu, Aurora Economu, prin prisma societății în care acestea au fost asociate, firma fiind în prezent radiată.
Georgeta Stercu, partenera de afaceri a Aurorei Economu, soția regretatului Dumitrache Economu, patronul lanțului de cafenele Filicori, decedat în anul 2017, are un nou asociat în compania Reinventing Trade.
 
Mihai Stercu, asociat majoritar
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României 5434/30.12.2022, unde se arată că asociatul unic al Reinventing Trade a decis cooptarea ca asociat a lui Mihai Stercu, acesta devenind, totodată, asociatul majoritar, cu 80%, iar Georgeta Stercu deținând 20% și rămânând administratorul societății, pentru o perioadă de 50 de ani.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 3 ianuarie 2023, Reinventing Trade SRL a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Constanța, pe strada Primăverii nr. 53, obiectul de activitate declarat fiind comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
În 2021, societatea a avut 0 angajați, profit peste 3.100 de lei și 6.000 de lei cifra de afaceri.
 
Firma are un punct de lucru în Constanța, pe strada Mercur nr. 11.
 
Georgeta Stercu – Aurora Economu
 
Așa cum precizam anterior, numele Georgetei Stercu este asociat cu cel al soției regretatului Dumitrache Economu, Aurora Economu, prin prisma societății în care acestea au fost asociate, firma fiind în prezent radiată, potrivit datelor oficiale.
 
Astfel, cele două au fost asociate în Aghora Plus SRL, societate înființată în 1994 și dizolvată și radiată la finele anului 2020.
 
De asemenea, în martie 2017, Aurora Economu și-a cesionat părțile sociale pe care le deținea în Rellangelo Style către Georgeta Stercu  – firma funcționând și acum și având o cifră de afaceri, potrivit Confidas.ro, de peste 1,06 milioane de lei.
 
În prezent, potrivit Registrului Comerțului, numele Aurorei Economu nu mai figurează în nicio societate care să nu fi fost radiată între timp.
 
La rândul său, numele Georgetei Stercu se regăsește și în societățile Gama Divers Constanța, Reinventing Trade Constanța, Rellangelo Style Constanța, Klino Center Ilfov, Klino Car Detailing Ilfov și Truck Service Point București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Decizii luate de urmașii fostului patron al lanțului de cafenele Filicori din Constanța, privind societatea Aghora PLUS SRL
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii