Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A trecut un an de la moartea lui Dumitrache Economu, patronul lanțului de cafenele Filicori. Afaceristul a recurs la un gest extrem

ro

14 Mar, 2018 08:43 4866 Marime text
În urmă cu un an, pe 14 martie 2017, în jurul orei 15.00 un apel la numărul de urgență 112 anunța că un bărbat din Constanţa a fost găsit spânzurat într-o locuință din complexul Arena Regia situat la ieşire din staţiunea Mamaia spre Năvodari. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină medicii de la ambulanţă dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului de 46 de ani, acesta fiind declarat decedat.
 
Ulterior s-a stabilit că victima era Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Acesta ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii.
 
Potrivit cadrelor medicale la fața locului a fost găsit un pacient de 46 de ani în stop cardio-respirator şi au fost demarate manevrele de resuscitare. După 60 de minute, deoarece pacientul nu a răspuns la manevrele cadrelor medicale s-a declarat decesul acestuia.
Dumitrache Economu nu ar fi lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. Acesta a fost găsit spânzurat de o grindă cu un cablu electric.
 
Conform Registrului Comerţului, Dumitrache Economu, născut pe 16.02.1971, era asociat în: Eco Star Rel SRL, Flash International SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, LA Fattoria SRL, Panoramis Cafe SRL, dar şi în câteva firme radiate: Horeca Project SRL, Ecoreca Service SRL şi Bon Gusto Fattoria SRL.
 
Dumitrache Economu era administrator în următoarele societăţi: Eco Star Rel SRL, Ecoreca Service SRL, Flash Internaţional SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, Osteria D'italy SRL, Bon Gusto Fattoria SRL (radiată), Horeca Project SRL(radiată).

Citește și: 

Patronul de la Filicori, Dumitrache Economu, găsit spânzurat (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii