Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:47 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt bun mobil deţinut de urmaşii lui Dumitrache Economu, de vânzare (document)

ro

30 Jun, 2017 00:00 3992 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa; Serviciul Colectare Executare Silită organizează o licitaţie pentru valorificarea bunurilor mobile proprietate a terţului SC Ecoreca Food SRL, în calitate de garant ipotecar al SC Eco Star Rel SRL, conform contractului de ipotecă imobiliară nr. 2621/25.08.2017 şi actului adiţional nr. 1, autentificat sub nr. 2875/28.09.2016, la contractul de ipotecă imobiliară nr. 2876/25.08.2016.
  
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa; Serviciul Colectare Executare Silită organizează o licitaţie pentru valorificarea bunurilor mobile proprietate a terţului SC Ecoreca Food SRL, în calitate de garant ipotecar al SC Eco Star Rel SRL, conform contractului de ipotecă imobiliară nr. 2621/25.08.2017 şi actului adiţional nr. 1, autentificat sub nr. 2875/28.09.2016, la contractul de ipotecă imobiliară nr. 2876/25.08.2016. Licitaţia va avea loc pe data de 29 iunie, ora 12.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa de pe strada Avram Iancu 34A.
Ambele firme au aparţinut defunctului Dumitrache Economu, care a decedat în luna martie a anului curent.
 
Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un echipament complet pentru alimentaţie publică (bar mobil), evaluat la preţul de 252.016,64 de lei. Bunul este grevat de următorul drept real şi privilegiu: DGRFP Galaţi, Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii Constanţa, constituită la nivelul regiunii Galaţi, prin contractul de ipotecă imobiliară autentificat sub nr. 2876/28.09.2016.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunului sunt invitaţi să înştiinţeze despre acesta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Era patronul lanţului de cafenele Filicori

Reamintim că, în luna martie a anului curent, un apel la 112 anunţa că un bărbat din Constanţa a fost găsit spânzurat. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină medicii de la Ambulanţă, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului de 46 de ani, acesta fiind declarat decedat. Victima era Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. El ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii. Incidentul a avut loc într-o locuinţă din complexul Arena Regia, situat la ieşire din staţiunea Mamaia spre Năvodari. Dumitrache Economu nu ar fi lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. El a fost găsit spânzurat de o grindă cu un cablu electric.
 
Conform Registrului Comerţului, consultat în martie 2017, Dumitrache Economu, născut pe 16.02.1971, era asociat în Eco Star Rel SRL, Flash International SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, LA Fattoria SRL, Panoramis Cafe SRL, dar şi în câteva firme radiate: Horeca Project SRL, Ecoreca Service SRL şi Bon Gusto Fattoria SRL. Recent, în Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunărilor Generale ale Asociaţilor firmelor Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Osteria D'italy SRL şi Eco Star Rel SRL. Astfel, în cele patru societăţi - Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Osteria D'italy SRL şi Eco Star Rel SRL, după decesul lui Dumitrache Economu, au intrat fii săi Cosmin Economu şi Mario Economu, dar şi soţia sa Aurora Economu.
 
Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, Fiscul din Constanţa a scos la licitaţie şi alte construcţii care au aparţinut lui Dumitrache Economu. Este vorba despre construcţii cu structură de rezistenţă metalică, cu închideri din panouri termoizolate: C1 - depozit nr. 5, în suprafaţă la sol de 194,81, şi C2 - depozit nr. 6, în suprafaţă construită la sol de 356,40 mp, edificate pe terenul în suprafaţă de 551 mp, identificat cu număr cadastral 219834 şi intabulat în Cartea Funciară nr. 219834 a municipiului Constanţa. Bunurile sunt situate în Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 284, şi au fost evaluate la preţul de 549.700 de lei, exclusiv TVA.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Fiscul din Constanţa nu iartă! A scos la mezat bunurile imobile deţinute de urmaşii lui Dumitrache Economu (document)
 
Cum a fost împărţită averea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Cine şi cât a primit din firme (galerie foto)
 
Patronul de la Filicori, Dumitrache Economu, găsit spânzurat (galerie foto + video)
 
LIVE TEXT. Momente triste. Dumitrache Economu, patronul lanțului de cafenele Filicori, condus pe ultimul drum (galerie foto+video)
 
La moartea unui om de afaceri! Zeci de persoane au fost alături de familia îndoliată (fotoreportaj)
 
Soţia lui Dumitrache Economu, Aurora Economu, s-a retras din Rellangelo Style SRL
 
Fotoreportaj Un munte de coroane acoperă sicriul afaceristului Dumitrache Economu (video)

Ti-a placut articolul?

Comentarii