Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Portul Midia. Pregătiri pentru ranfluarea navei. Scafandrii execută lucrări de pregătire a corpului epavei pentru ridicare (galerie foto)

ro

25 Jan, 2020 11:16 3143 Marime text

Macaraua GSP Neptun este prevăzut să plece din Agigea la miezul nopții și se estimează că va ajunge la Midia în gura portului, la ora 06.30.

Apoi, pe lumina zilei, începe manevra cu remorcherele portuare pentru amplasarea în dană dulbă cu GSP Bigfoot2.

În continuare, se lucrează la sudura pe bordul epavei a unor grinzi de întărire a sistemului de rotire/ ridicare. Scafandrii execută lucrări de pregătire a corpului epavei pentru ridicare. 

A fost emis un aviz către navigatori de către Căpitănia Portului Midia. 

Iată conținutul intregral al avizului: Ca urmare a începerii a operațiunilor de ranfluare și dezeșuare a navei MV QUEEN HIND în Portul Midia, manevrele de sosire/plecare/în/din Portul Midiaîn zona epavei se vor efectua cu viteza restricționată la limita de siguranță , și pe vânt de maxim forța 4 Bf. 
De asemenea, este restricționat accesul navelor la mai puțin de 0,4 MM de epavă, cu exceția navelor autoritîății implicate, a navelor participante la operațiunile de ranfluare și dezeșuare, a navelor aprobate de autorități și a navelor comerciale care își continuă drumul la/ dinspre dana de operare. 
Acest aviz către navigatori are un caracter temporar. 

UPDATE ora 17.47

Au fost sistate căutările pe Dunăre, informează ISU Dobrogea. 

Sursa foto: GSP 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii