Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:32 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Horia Constantinescu a solicitat încetarea detașării la Primăria Municipiului Constanța, începând cu 1 octombrie 2021! (document)

ro

16 Sep, 2021 13:49 3609 Marime text
  • Horia Constantinescu a depus contestație și a cerut reevaluarea lucrării, însă a fost respins cu un punctaj de 5,83.  
UPDATE. Ora 17.00

Horia Constantinescu a declarat pentru ZIUA de Constanța că a înaintat primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, și președintelui ANPC, Claudiu Dolot, solicitarea de încetare a detașării la Primăria Municipiului Constanța, începând cu 1 octombrie 2021.

Acesta a menționat că se va întoarce la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor, imediat ce președintele ANPC va emite ordinul, cel mai probabil după 1 octombrie. 

Știrea inițială: 

Horia Constantinescu nu a promovat concursul pentru funcția de director al Direcției Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanța.

Acesta a obținut nota 6.13, în condițiile în care nota minimă pentru promovare era 7 (șapte).

El a depus contestație și a cerut reevaluarea lucrării, însă a fost respins cu un punctaj de 5,83.  

Acesta declara ieri, pentru cotidianul ZIUA de Constanța că, în cazul în care nici după reevalure nu va obține nota minimă 7, prevăzută de legislația în vigoare, va solicita anularea transferului și va demisiona din cadrul primăriei Constanța.

„Dacă mi-aș fi luat concediu o lună de zile și aș fi învățat, lucrurile ar fi stat altfel. Eu am muncit, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Nu mă cramponez pentru o funcție, pentru mine este important să mă pot uita în ochii copilului meu, doar față de el și de familia mea am obligații" - a precizat Horia Constantinescu pentru ZIUA de Constanța.

Din comisia inițială au făcut parte Marcela Frigioiu, Mihaela Popescu, Ani Merla, Ionuț Dumitru și un reprezentant al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. 


Horia Constantinescu a declarat pentru ZIUA de Constanța că va lua o decizie după ce se întoarce din concediu de odihnă.  

Citește și: Horia Constantinescu ar putea părăsi Primăria Constanța! A contestat rezultatul concursului!

Ti-a placut articolul?

Comentarii