Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ce constănțeni nu vor avea apă caldă și căldură miercuri

ro

14 Mar, 2023 10:32 1350 Marime text
 
foto: Pixabay
UPDATE 

Având în vedere lucrările de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 15.03.2023, ora 08:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul  termic : PT 96.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.


Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.

Menționăm ca după finalizarea lucrarilor tehnologice vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire., transmite Termoficare Constanța. 
Având în vedere lucrările de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 15.03.2023, ora 08:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele  termice: PT 149(Bld. 1 Mai ), PT 150(Bld. 1 Mai Al Timonei), PT 153 (Liceul SNC ), PT 154(Soseua Mangaliei, Al. Portului), PT 155(Al. Albastrelelor bl B), PT 183 (Bld. 1 Mai ).

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.


Menționăm ca după finalizarea lucrarilor tehnologice vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire.

Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice., transmite Termoficare Constanța. 


Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii