Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru extinderea Delfinariului. A fost eliberată autorizaţia de construire

ro

27 Feb, 2019 00:00 1064 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a eliberat autorizaţia de construire cu numărul 251 din data de 25 februarie 2019, pentru Consiliul Judeţean Constanţa. Este vorba de extinderea Delfinariului din Constanţa, de pe bulevardul Mamaia nr. 255.
 
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit, în toamna anului 2018, prin procedură simplificată, un contract de elaborare a documentaţiei tehnico-economice (SF / DALI, PT+DDE, DTAD, DTAC) şi a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor necesare derulării proiectului privind „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa”.

Consiliul Judeţean Constanţa îşi propune depunerea spre finanţare a proiectului de extindere a Delfinariului, potrivit Hotărârii nr. 558/2017 privind aprobarea Programului pentru dezvoltarea investiţiilor în turism - Masterplanul investiţiilor în turism şi al criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii în turism.
Documentaţiile tehnico-economice vor fi transmise către Ministerul Turismului, în condiţiile de eligibilitate impuse prin HG nr. 558/2017. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este 250.000 de lei.

Câştigătorul contractului este Kat Concept Design, cu sediul social în Constanţa. Firma a fost înfiinţată în 2017, asociat unic fiind Florentina-Nicoleta Niculescu, iar administrator - Cristina-Maria Ştefănescu-Niculescu. Obiectul de activitate al societăţii vizează activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii