Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut după ce a furat 90 de porumbei. Cât valorează aceștia

ro

16 Apr, 2022 15:01 1212 Marime text
Cei 90 de porumbei valorează aproximativ 7.000 lei Foto Pixabay
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, din județul Brașov, fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.



Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 14-15 aprilie 2022, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în anexa unui imobil din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, de unde ar fi sustras 90 de porumbei, fiind creat persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.



Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.


În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


sursa bizbrasov.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii