Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou acţionar la firma Fortza Rossa Holding Limited. Iată despre cine este vorba!

ro

20 Sep, 2016 00:00 3090 Marime text
Fortza Rossa Holding Limited, asociat unic în cadrul societăţii Fortza Rossa Capital SRL, prin asociaţii săi, Ion Bazac şi Camelia Genoveva Bazac, ambii cetăţeni români cu domiciliul la Monaco, reprezentând împreună capitalul de 100% al societăţii Fortza Rossa Holding Limited, a decis majorarea capitalului societăţii cu cinci părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, prin intrarea în societate a unui nou asociat, în persoana lui David Scaramanga, cu adresa Blue Vein House, Blue Vain, Regatul Unit al Marii Britanii. Astfel, capitalul social al companiei va fi de 10.050 de lei, împărţit în 1.005 părţi sociale, cu 10 lei fiecare.
 
Participarea la capitalul societăţii va fi următoarea: Fortza Rossa Holding Limited deţine 1.000 de părţi sociale, reprezentând 99,50% din capitalul societăţii, iar David Scaramanga deţine cinci părţi sociale, reprezentând 0,50% din capital. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 15 septembrie.
 
Potrivit Registrului Comerţului, David Scaramanga este asociat doar în societatea Fortza Rossa Holding Limited. Ion Bazac figurează ca asociat la mai multe societăţi: Forza Rossa Downtown Invest SRL, în prezent radiată, Inox SA, care a fost radiată de la adresa din Bucureşti şi înfiinţată în 2006, cu sediul social în Măgurele, judeţul Ilfov. La rândul său, Camelia Genoveva Bazac figurează ca asociat în mai multe societăţi, precum Inox Distribution SRL, înregistrată în trei judeţe, din care a fost radiată ulterior. De asemenea, Camelia Genoveva Bazac mai este acţionar în cadrul societăţii Luxury Car Brach SRL, firmă aflată în activitate în acest moment.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii