Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un muncitor a căzut cu buldoexcavatorul în Canalul Ovidiu - Poarta Albă ITM Constanţa a demarat o anchetă la Taif Com SRL (galerie foto)

ro

12 Dec, 2015 00:00 4082 Marime text


Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa a demarat o anchetă, după ce, joi seara, un muncitor a murit înecat în Canalul Ovidiu - Poarta Albă.
 
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, care se deplasa cu un buldoexcavator pe malul Canalului Ovidiu - Poarta Albă. La un moment dat, a pierdut controlul direcției, a derapat și s-a prăbușit în apă. Cercetările în acest caz au fost preluate de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța. Aceștia încearcă să stabilească acum împrejurările exacte în care tragedia a avut loc. Și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au început o anchetă.
 
„Stroe Gheorghe era angajat, ca mecanic, la societatea Taif Com SRL, societate care îşi desfăşoară activitatea în incinta SC Transnic 07 SRL. În timp ce se afla la locul de muncă - Canalul navigabil Poarta Albă - Ovidiu, lucrătorul a alunecat cu excavatorul pe şenile, în canalul navigabil. În baza constatărilor, a declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare“, au precizat reprezentanţii ITM Constanţa.

Despre Taif Com SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Buzău. Capitalul social este compus din 50.000 de părţi sociale. Firma este deţinută de Ion Taifas, născut în anul 1959, în localitatea Sudiţi, judeţul Buzău. Tot el este şi administratorul societăţii, care are ca obiect de activitate „alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.“. În anul 2014, societatea cu 14 angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.467.329 de lei şi un profit brut de 182.305 lei.

Citeşte şi

UPDATE 3 Accident mortal. Un buldoexcavator a căzut în canalul Ovidiu-Poarta Albă (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • avram florina 12 Dec, 2015 15:57 Dumnezeu sa-l ierte!la-m cunoscut era un om bun!