Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă ITM cu privire la accidentul de la Mircea Vodă în care a murit un angajat al CNE Cernavodă

ro

28 Jul, 2018 00:00 2339 Marime text
Un accident rutier a avut loc la data de 24 iulie, pe DN 22C, la Mircea Vodă, soldat cu moartea unui bărbat. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă pentru a verifica în ce circumstanţe s-a produs moartea bărbatului, angajat la Centrala Nucleară de la Cernavodă.
  
Astfel, conform ITM Constanţa, pe 24 iulie, bărbatul în vârstă de 52 de ani, care lucra ca inginer operare la SNN SA CNE Cernavodă, a condus autoturismul implicat în accident. Moartea acestuia s-a produs pe loc.
 
Evenimentul este analizat de ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, a declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum şi reglementările legale încălcate şi, pe cale de consecinţă, răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Oficial de la IPJ

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 8.19, un bărbat de 53 de ani a condus autoturismul marca Skoda Fabia, pe DN 22C, în afara localităţii Mircea Vodă, dinspre Constanţa către Cernavodă şi, ajungând în zona km 16+100m, pe fondul neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoutilitara, marca Fiat Ducato, condusă regulamentar de un bărbat de 46 ani. După impact, autoturismul Skoda a fost proiectat în afara părţii carosabile. A rezultat decesul la faţa locului a conducătorului primului autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii