Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:54 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Cernavodă! Un lucrător a căzut de la 6 metri înălţime!

ro

11 Jul, 2018 09:49 4053 Marime text

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa a demarat o anchetă în urma unui accident de muncă soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Potrivit ITM, la data de 9 iulie, ora 13:30, la SC ERBASU TOTAL CONSTRUCT SA – şantier extindere reţele termoficare Cernavodă, a avut loc un eveniment, prin care un lucrător de 59 de ani a căzut de pe marginea unei râpe, de la o înălţime de aproximativ 6 metri. Ca urmare a evenimentului victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Evenimentul urmează să fie cercetat de către o comisie numită de către societate.  
 

"După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de catre angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz", au transmis inspectorii ITM Constanţa.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii