Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un magazin Kaufland, obligat să plătească 15.000 de lei despăgubiri unei femei care a alunecat în magazin pe o pată de ulei și s-a ales cu o fractură

ro

23 Mar, 2022 18:20 21168 Marime text

O femeie din iași care și-a fracturat mâna după ce a alunecat pe podeaua magazinului a câştigat definitiv lupta cu lanţul de supermarketuri. 


Magazinul a fost obligat de judecătorii ieşeni să-i achite femeii despăgubiri în valoare de 15.000 de lei. 


 
Femeia a ieșit la cumpărături pe 19 aprilie 2019, într-un magazin Kaufland. Din cauza unei pete de ulei nesemnalizate, din dreptul raionului de legume-fructe, aceasta a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. 


Din cauza durerilor, s-a prezentat la UPU, unde s-a descoperit că suferise o fractură. 



Mâna i-a fost imobilizată în ghips timp de şase săptămâni, interval în care nu și-a putut desfăşura activitatea la serviciu, dar nici acasă, unde îşi îngrijea tatăl bolnav.

La o lună după ce femeia a anunțat Kaufland despre producerea accidentului, compania s-a oferit să-i acorde o despăgubire de 10.000 de lei. 



Aceasta a refuzat oferta, iar cazul a ajuns în instanţă.

În faţa magistraţilor Judecătoriei, femeia a solicitat despăgubiri materiale în sumă de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 lei.



Judecătorii au apreciat ca suficientă acordarea de daune morale în sumă de 15.000 lei. Sentinţa Judecătoriei a fost atacată de Kaufland atât în faţa Tribunalului, cât şi a Curţii de Apel. Ultima cale de atac a fost epuizată luni, 21 martie, când Curtea de Apel a respins recursul înaintat de Kaufland, menţinând sentinţa iniţială, potrivit ziaruldeiasi.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii