Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bun deținut de Speed Terrra Trans SRL, scos la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Feb, 2024 17:00 923 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța scoate la licitație un bun deținut de Speed Terrra Trans SRL.
  • Licitația va avea loc pe data de 15 februarie.
  • Speed Terrra Trans SRL este controlată de Nicolae Bogdan.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea unui bun mobil deținut de societatea Speed Terrra Trans SRL.
 
Licitația va avea loc pe data de 15 februarie 2024, ora 13.30, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr.312 A.
 
Participanții la această licitație vor putea cumpăra un cap tractor marca Man, fabricat în anul 1996, stare tehnică satisfacătoare, aflat în conservare de 6 ani.
 
Bunul a fost evaluat la prețul de 32.216 lei (exclusiv TVA) și este grevat de următoarele sarcini: AJFP Constanța, prin procesul verbal de sechestru 716510/26.10.2023.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
 
Despre Speed Terrra Trans SRL
 
 
Înființată în anul 2004, societatea are sediul social pe strada Năvodului, nr. 1 din Constanța și se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri. Nicolae Bogdan este asociat unic în firmă. De administarea societății se ocupă Petrică Bogdan.
 
Potrivit termene.ro, în anul 2023, societatea avea următoarele datorii: 63.255 lei la bugetul de stat, 36.793 lei la asigurări sociale, 1.992 lei la șomaj și 15.739 lei la sănătate.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunului deținut de Speed Terrra Trans SR
L.
 
 
Citește și:
 
Modificări în Iara Dreams SRL din Tulcea: Corina Mihaela Petre a devenit asociat unic al societății

 
Transfer Direct Aeroport SRL, controlată de Cristian Bărhălescu, fost secretar de stat, și-a închis punctul de lucru din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii