Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transfer Direct Aeroport SRL, controlată de Cristian Bărhălescu, fost secretar de stat, și-a închis punctul de lucru din Constanța

ro

12 Feb, 2024 17:00 926 Marime text
  • Water Benefits SRL şi Cristian Gheorghe Bărhălescu, asociaţi în Transfer Direct Aeroport SRL au decis închiderea unui punct de lucru al al firmei.
 
Hotărârea asociaților societății Transfer Direct Aeroport SRL din data de 04.12.2023, a fost publicată în Monitorul Oficialal României partea a IV-a cu numărul 674 din data de 09.02.2024.
 
Water Benefits SRL şi Cristian Gheorghe Bărhălescu, asociaţi în cadrul societăţii Transfer Direct Aeroport SRL au adoptat unele decizii importante.
 
Astfel punctul de lucru din Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 1, sala 106, parter, incinta Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa a fost închis. De asemenea, au fost actualizate datele de identificare ale asociatului şi administratorului Bărhălescu Cristian Gheorghe.
 
Cristian Gheorghe Bărhălescu este fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT).
 
 

 
Despre Transfer Direct Aeroport SRL


 
Înființată în anul 2016, Transfer Direct Aeroport SRL are sediul social pe strada Anton Pann, nr. 9, Mangalia, Județul Constanța și se prestează servicii de rezervare și asistență turistică.
 
Asociații firmei sunt: Water Benefits SRL, cu  99% din capitalul social, și Cristian Gheorghe Bărhălescu, cu 1% din capitalul social. Administratorul firmei este Bărhălescu Cristian Gheorghe.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 19 angajați a declarat o cifră de afaceri de 7.915.845 lei și un profit net de 485.654 lei.
Transfer Direct Aeroport SRL are două puncte de lucru: unul pe strada  Cristianului, nr. 11 din Brașov, și unul pe strada    
Iuliu Maniu, nr. 15 H din București.
 
 La rândul său, Water Benefits SRL a fost înființată în anul 2022 și se ocupă de intermedieri in comertul cu produse diverse. Firma are sediul social pe sescarilor, nr. 26 din Constanța. Cristian Gheorghe Bărhălescu este asociat unic și administrator. În anul fiscal 2022, societatea cu zero angajați a raportat o cifră de afaceri de 13.182 lei și un profit net de 11.840 lei.
 
Potrivit termene.ro, Cristian Gheorghe Bărhălescu mai este asociat în următoarele firme: Coltrane Consulting SRL, Direct Turism SRL, Icar Tours Constanța SRL, Ctblinkerz SRL,  Water Benefits SRL și Relax Bicaz SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Compania Direct Turism SRL (Direct Aeroport), aproape să fie ștearsă din Registrul Comerțului (DOCUMENT)

Firme Constanța. Filoni By The Black Sea SRL și-a schimbat sediul social
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii