Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Iara Dreams SRL din Tulcea Corina Mihaela Petre a devenit asociat unic al societății

ro

12 Feb, 2024 17:00 731 Marime text
  • Cazan Vasile Victor și Octavian Eugen s-au retas din calitatea de administratori ai firmei Iara Dreams SRL.
  • Administrator unic a fost numită Corina-Mihaela Petre. Vasile Victor Cazan și Gloria - Mălina Octavian au vândut Corinei Mihaela Petre toate părțile sociale deținute în societate.
  • Corina Mihaela Petre a devenit asociat unic.
 
Hotărârea nr. 6 din data de 21.12.2023 a adunării generale extraordinare a asociaţilor societăţii Iara Dreams SRL a fost publicată în Monistorul Oficial al României.
 
Vasile Victor Cazan, prin mandatar Pompiliu Nelu Dewald, şi
Octavian Gloria Mălina, în calitate de asociaţi ai Societăţii Iara Dreams SRL, reprezentând 100% capitalul social, reuniţi în
adunarea generală extraordinară a asociaţilor, cu unanimitate de voturi, au aprobat câteva decizii.
 
Astfel, Cazan Vasile Victor și Octavian Eugen s-au retras din calitatea de administratori ai firmei începând cu 21.12.2023. În funcția de administrator unic a fost numită Corina Mihaela Petre.
 
Vasile-Victor Cazan a vândut toate părțile sociale pe care le deține Corinei Mihaela Petre, respectiv 40 părţi sociale indivizibile, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 400 RON, emise de SC Iara Dreams SRL, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii.
 
De asemenea, și Gloria - Mălina Octavian a vândut Corinei Mihaela Petre toate părţile sociale pe care le deţine, respectiv a unui număr de 40 părţi sociale indivizibile, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 400 RON, emise de SC Iara Dreams SRL, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii.
 
Vânzarea părţilor sociale se realizează prin încheierea unui contract de vânzare - cumpărare părţi sociale între asociaţii Vasile Victor Cazan şi Gloria Mălina Octavian, pe de o parte, şi Corina Mihaela Petre, pe de altă parte, pentru un preţ total al vânzării de 215.147 euro.
 
Ca efect al încheierii contractului de vânzare - cumpărare părţi sociale, Corina Mihaela Petre devine asociat unic în cadrul S.C. Iara Dreams SRL, în sensul că va deţine 80 părţi sociale indivizibile, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 800 RON, numerotate de la 1 la 80, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, participarea la beneficii şi pierderi a asociatului unic fiind de 100%.
 
Ca efect al contractului de vânzare - cumpărare părţi sociale, ca efect al schimbării administratorului, se va actualiza şi actul constitutiv al societăţii Iara Dreams SRL, ce va fi depus la ORC de pe lângă Tribunalul Tulcea. Prezenta hotărâre a fost încheiată pe data de 21.12.2023 și publicată în Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 657 din data de 08.0.2024.
 

 
Despre Iara Dreams SRL

 
Înființată în anul 2013, firma cu sediul social pe strada Egretei, nr. 2 din Ilganii de Jos, județul Tulcea și de ocupă de hoteluri și alte facilitati de cazare similare. În anul fiscal 2022, societatea cu zero angajați a declarat o cifră de afaceri de 74.187 lei și o pierdere netă de 23.253 lei.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Firme Constanța. GKS Real Jupiter SRL are un asociat unic nou, după ce Ana-Maria Gaşca și Bogdan Gaşca s-au retras din societate
 
 
Firme Constanța. Seascape SRL și-a schimbat asociații. Lucian Popa și Cristian Chițu s-au retras din societate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii