Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:33 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc de opt etaje va fi ridicat în staţiunea Mamaia. Investitorul - SC Nitalexil SRL

ro

05 Aug, 2015 00:00 1512 Marime text
Pe aleea Itaca nr. 2A din staţiunea Mamaia urmează a fi ridicat un bloc de opt etaje, cu funcţiunea locuinţe colective, la etaje, şi alimentaţie publică, la parter.
 
SC Nitalexil SRL a obţinut, în acest sens, pe data de 4 august, Autorizaţia de Construire nr. 1316, cu obiectul „Construire imobil P+6+7E parţial+8E parţial, cu funcţiunea de locuire colectivă la etaje şi alimentaţie publică la parter“.

Aşa cum arată Registrul Comerţului, consultat pe data de 4 august 2015, Nitalexil SRL a fost înregistrată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Complex Sportiv Badea Cârţan. Firma, care se ocupă de „activităţi ale agenţiilor turistice“, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat persoană juridică este Seaside Estate Company SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, cu 14 părţi sociale (70% din capitalul social). Asociat persoană fizică este Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa, cu 6 părţi sociale (30% din capitalul social). De administrarea afacerii se ocupă tot Radu Marin. Seaside Estate Company SRL a fost fondată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârţan. Firma are un capital social subscris de 35.200 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, în valoare de 352 de lei fiecare. Asociaţi persoane juridice sunt: SC Nitalexil SRL, cu 34 de părţi sociale (34% din capitalul social), Gypsy Investments INC (sediul social în Liberia), cu 33 de părţi sociale (33% din capitalul social), Rectangle Transport Ltd (sediul social în Liberia), cu 33 de părţi sociale (33% din capitalul social).

Administratorul societăţii care se ocupă de „alte lucrări speciale de construcţii“ este Marius Cristian Coman, născut pe 28.07.1976, în Bucureşti. Firma Nitalexil deţine mai multe terenuri şi spaţii comerciale în staţiunea Mamaia. A fost fondată în anul 2001, de Mihale Costea, alături de Theodoros Skandalidis, cetăţean grec. Ulterior, fondatorii au părăsit afacerea, cesionându-şi părţile sociale către Marin Radu. 

Nitalexil SRL şi Seaside Estate Company SRL, asociate în Principal SN SRL 

Nitalexil SRL şi Seaside Estate Company SRL sunt asociaţi persoane fizice ale societăţii Principal SN SRL. Înregistrată în anul 2005, Principal SN SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Complex Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris al societăţii, care se ocupă de „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“, este de 10.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Seaside Estate Company SRL şi Nitalexil SRL, în calitate de asociaţi, deţin câte 500 de părţi sociale, câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii este Florian Alexandru Ilie, născut la data de 29.07.1977, în Constanţa. 

Citeşte şi

Primul, partener de afaceri cu fraţii Mazăre: Costea şi Ene au refuzat schimbul de terenuri cu Primăria Constanţa (document)
 
De la fostul şef de cabinet al senatorului Mazăre: „Update“ la blocul din zona Pescărie construit de Nitalexil (document)
 
Proiectele imobiliare ale anului 2014: Cum va arăta blocul de opt etaje realizat de SC Nitalexil SRL în Mamaia

După ce a beneficiat de un teren retrocedat: Nitalexil SRL, chemată în judecată de Primăria Constanţa

 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii