Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un asociat din Navalex Building SRL s-a retras! Ce activitate principală are acum firma

ro

14 Jul, 2022 12:19 1236 Marime text
Decizie nouă, foto: Pexels

Adunarea generală a asociaţilor Navalex Building SRL s-a întrunit pentru a lua mai multe decizii cu privire la statutul societății.
 
Asociații, Micu Constantin şi Societatea Navalex Plus - S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul social în loc. Palazu Mare, municipiul Constanţa, strada Bobâlna reprezentată de Micu Constantin, legal şi statutar convocată, întrunită la sediul social al societăţii, a decis următoarele:
 
  • Se retrag(e) din societate Micu Constantin, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 10 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 lei, la preţul de 100 lei, către Micu Luminiţa, cetăţean român, care devine astfel nou asociat.
 
  • În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, din care: 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
a. Micu Luminiţa deţine un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%;
b. Navalex Plus - S.R.L. deţine un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%.
 
Totodată, s-a revocat din funcţia de administrator a lui Micu Constantin şi numirea în funcţia de administrator a lui Micu Luminiţa, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.
 
S-a modificat durata de funcţionare a societăţii din „nelimitată“ în „nedeterminată“.
 
Se declară activitatea principală: 9602 - Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (domeniul principal de activitate: 960 - Alte activităţi de servicii). Codul 4120 - Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale (care era activitate principală) va trece în obiectul secundar de activitate al societăţii.
 
 Citește și:

Navalex Plus SRL supraetajează blocul pe care îl ridică în Palazu Mare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii