Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la moartea militarului american Nicholas D. Goshen, în baza NATO de la Kogălniceanu

ro

06 Sep, 2023 12:24 788 Marime text


A trecut un an de la moartea locotenentului-colonelul Nicholas D. Goshen, din Armata SUA, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată (Asalt Aerian), aflat în misiune în România.

Vestea a căzut ca un trăsnet!

Potrivit datelor oficiale, militarul a decedat din cauze naturale, în data de 6 septembrie 2022, în Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Conform datelor oficiale oferite de autorități după tragedie, născut în Ohio pe 26 octombrie 1981, Nicholas D. Goshen și-a început cariera militară ca sublocotenent de infanterie în anul 2004. Era veteran al teatrelor de operații, cu șapte misiuni executate cu diferite unități ale armatei SUA, una în Irak și șase în Afganistan, însumând 42 de luni în teatre de operații din străinătate.
 
„Nick a fost un membru valoros al echipei, ale cărui pasiune și devotament față de unitate și soldații noștri au fost extraordinare”, a spus atunci generalul-maior JP McGee, comandantul general al Diviziei 101 Aeropurtate.
 
Potrivit Ministerului Apărării Naționale, din luna iunie a acestui an, Divizia 101 Aeropurtată a dislocat aproape 4.000 de militari în Europa, ca parte a eforturilor de întărire a flancului estic al NATO.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Militarul american decedat în baza NATO de la Kogălniceanu ar fi împlinit 41 de ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii