Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:42 03 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine „Umbra instinctelor - sediul forței vitale”, în viziunea dr. Sorina Soescu

ro

06 Apr, 2020 00:00 848 Marime text

De ceva timp, în mediul virtual a circulat o invitație la meditație globală, lansată pentru duminică, 5 aprilie, ora 5,45. Despre această manifestare spirituală lansată potențialului umanității vorbește dr. Sorina Soescu (Zyanna Orinda pe Facebook) în rândurile de mai jos.

 
„De câteva zile accesez energii în corpul meu pe care îmi este dificil să le pun în cuvinte. Folosesc simboluri, arhetipuri, povești și chiar metafore, întrucât caut cea mai bună modalitate de a exprima senzații și energii.
 
M-am trezit dimineață în jurul orei 5.45 și mi-am amintit că în lume se întâmplă o meditație colectivă. Corpul meu ȘTIA mai bine decât MINTEA și s-a «aliniat» la energie în mod automat.
 
Am realizat că împreună, ca și grupuri mari de oameni, am accesat în această pandemie o sursă uriașă de energie, ce era demult blocată - datorită poveștilor care ni s-au spus și repetării unor comportamente de «amorțire» a forței vitale care ne animă.
 
INSTINCTELE UMANE, cel de supraviețuire (alimentația), siguranță (adăpostul) și reproducerea (sexualitatea, copii) sunt sediul FORȚEI PRIMORDIALE A CREAȚIEI.
Energiile clocotitoare din aceste instincte ne țin în viață.
Și întreaga noastră existență se învârte în jurul lor.
 
În aceste momente, toate industriile ce se învârt în jurul instinctelor umane înfloresc. Și toate celelalte, sunt puse în repaus.
 
Am scris un articol despre Umbră = defectele umane, exact partea de exagerare a instinctelor, pe care religia și socialul uman încearcă să le reglementeze. Sper să aveți acces cât de curând la acest articol, aici pe Facebook și pe site.
 
Copiilor le este teamă de forțele incontrolabile ale instinctelor. La adolescenți, confruntarea nesăbuită cu ele duce la drame și pierderi de energie, iar adulții le amorțesc și anesteziază cu diferite comportamente (muncă, activitate, plimbare și shopping).
 
În spatele forțelor instinctive este multă putere. Forță brută. Energie clocotitoare. Acolo este IZVORUL CREATIVITĂȚII noastre înnăscute.
 
Femeile sunt maestrele lucrului cu energiile inconștientului și ale forțelor instinctive.
Și tot ele sunt cele care trăiesc detașate și rupte de sursă de energie, inspirație și viață din interiorul lor.
 
Suferințele corpului feminin, mai ales ale uterului, ovarelor și sânilor nu sunt decât semnele deconectării de forța instinctelor și de forța vieții. O femeie este pe jumătate epuizată când nu-și poate accesa izvorul interior de putere și viață.
 
Proiectez un program pentru reconectarea cu Sacrul Feminin, în moduri practice și echilibratoare pentru zilele prezente.
 
Înțeleg că este nevoie de instrumente noi și alte modalități de a ne conecta cu noi înșine, pentru a recupera părți pierdute din energia noastră, în copilărie și adolescență. Sau doar părți blocate în povești expirate, dar care le purtăm încât după noi.
 
Luna aprilie vine cu multe revelații, pentru că forța vitală a mamei Pământ, care trezește forță vitală din noi, ne împinge în propria noastră creștere interioară.
 
Mă bucur să facem acest drum împreună și apreciez prezența și susținerea voastră energetică.
Vă iubesc”.
 
Sursa foto: Facebook Zyanna Orinda
 
Citește și:

„4-4-4 - Portal de stabilizare”, decriptat de dr. Sorina Soescu

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii