Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, trasă pe linie moartă şi de la Constanţa Vasile Blaga, noul responsabil de destinele filialei PDL de la malul mării

ro

10 Jul, 2012 02:08 1940 Marime text
Blaga_PDL_Vasile_Blaga.jpgDemocrat-liberalii s-au reunit ieri în cadrul Colegiului Director pentru a stabili programul mitingurilor „pentru susţinerea democraţiei, a statului de drept şi a instituţiilor", care vor avea loc la Cluj, Iaşi şi Bucureşti. „Sunt mitinguri pentru a susţine democraţia, statul de drept, instituţiile lui care au fost atacate atât de virulent în această perioada de către USL", a spus şi şeful organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru. Prezenţa preşedintelui suspendat la aceste mitinguri nu este confirmată, aceasta va fi stabilită miercuri, după deciziile Curţii Constituţionale.

În altă ordine de idei, în viitorul Birou Permanent Naţional vor fi stabiliţi responsabilii din partea conducerii centrale peste 15 organizaţii judeţene. „Cu siguranţă preşedintele Vasile Blaga va deveni supervizor peste filiala Constanţa, urmând ca problemele sensibile, în cazul în care vor exista, să fie discutate direct cu domnia sa", a mai spus Chiru.

Reamintim că, până pe 10 iunie, responsabil din partea BPN de organizaţia de la malul mării a fost Elena Udrea, fost ministru al Turismului şi Dezvoltării, care deţinea şi funcţia de preşedinte al organizaţiei Bucureşti a partidului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii