Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Și-a lovit concubina, a mers să-şi cumpere o cafea, dar la întoarcere a fost întâmpinat de jandarmi

ro

17 Nov, 2020 22:20 1349 Marime text
  • Un bărbat din municipiul Tulcea şi-a lovit concubina, a mers să-şi cumpere o cafea, dar la întoarcere a fost întâmpinat de jandarmi.
  • Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
În data de 16 noiembrie, în jurul orei 06:50, o femeie  a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat verbal faptul că în data de 15 noiembrie, în jurul orei 23:00, după ce a consumat cantitatea de 1 litru de alcool, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, iar în urma acestor neînţelegeri, întrucât el este proprietarul imobilului, i-a cerut femeii să părăsească locuinţa. De asemenea, a mai precizat faptul că a doua zi, a observat că femeia nu a părăsit imobilul, astfel că, într-un exces de furie, a luat un covoraş din cauciuc şi a lovit-o de mai multe ori în zona capului.

Imediat după toate cele întâmplate, bărbatul a mers să îşi cumpere o cafea, iar la întoarcere, a fost întâmpinat de oamenii legii.

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi femeia care solicitase sprijinul jandarmilor, declarând faptul că a avut un conflict cu concubinul acesteia, în urma căruia, bărbatul a încuiat uşa de la locuinţă şi i-a cerut să plece.

Fiind în miezul nopţii, aceasta şi-a petrecut noaptea în curtea locuinţei, iar dimineaţa când a fost observată de concubin, acesta a lovit-o în zona capului şi a mâinilor cu un covoraş din cauciuc. Femeia a precizat faptul că, în acel moment, de teamă, a părăsit curtea imobilului şi a cerut sprijinul jandarmilor.

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii