Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Acțiune a polițiștilor. Sute de autovehicule controlate. Șoferii vitezomani, sancționați

ro

26 Jul, 2021 19:33 1077 Marime text
  • Totodată, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost sancționați aproximativ 15 conducători auto, și alți 13 au fost sancționați pentru neutilizarea centurilor de siguranță, a precizat IPJ Tulcea. 
Având în vedere implicarea autovehiculelor de transport marfă și transport persoane în mai multe accidente rutiere în cursul acestui an, polițiștii tulceni au efectuat în perioada 19-25 iulie a.c., mai multe acțiuni privind creșterea gradului de siguranța rutieră și reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicate autovehicule de transport marfă/persoane.

În cadrul acestei acțiuni, au fost verificate peste 346 de autovehicule, din care, aproximativ 50 de astfel de autovehicule au prezentat nereguli.

Totodată, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost sancționați aproximativ 15 conducători auto, și alți 13 au fost sancționați pentru neutilizarea centurilor de siguranță.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare de către polițiștii tulceni, care vă recomandă să respectați prevederile legale în vigoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii