Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a Poliției în zona de nord a Portului Constanța!

ro

01 Mar, 2024 20:50 803 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța!

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției de Poliție Port au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale, în zona de nord a Portului Constanța.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.


Potrivit sursei citate, la data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 300 de lei.


La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale la O.U.G 195/2002, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei.


Citește și:

Știri ConstanțaȘofer tras pe dreapta, la Eforie. Rezultatul testării cu aparatul din dotare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii