Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenurile de pe ruta Constanța-București ajung cu întârziere la destinație. Explicațiile CFR SA

ro

19 Nov, 2023 14:17 1014 Marime text
Foto: facebook/Sorin GrindeanuCFR SA anunță că, în cursul dimineții, în intervalul orar 9.25 - 10.25, nu a funcționat sistemul național de alimentare cu energie electrică, iar trenurile au circulat în condițiile speciale pe raza stației Ciulnița, în termen feroviar "la cale liberă", iar din cauza rafalelor puternice la vânt se menține limitarea vitezei de circulație a trenurilor la 80 km/h. 

Potrivit CRR SA, măsura va fi menținută până când vremea va permite circulația în condiții normale, mai exact cu viteza de 160 km/h.

„Precizez faptul că, limitarea vitezei de circulație a trenurilor la 80 km/h este necesară din punct de vedere al siguranței traficului feroviar, în aceste condiții de vreme extremă, când rafalele puternice de vânt pot cauza defecțiuni la pantograful trenurilor - a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan

Au fost afectate și trenurile ce circulă pe relația București-Constanța și retur. 

Citește și:

Eroii de la ISU Constanța! Cine sunt salvatorii care au intervenit la accidentul feroviar! Un bărbat a fost salvat din mașina transformată în morman de fiare (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii