Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătoria cu trenul IR582, pe ruta Constanța - București, o experiență dezamăgitoare pentru călători! Toalete nefuncționale și mizerie de nedescris (FOTO+VIDEO)

ro

21 Jan, 2024 10:28 1928 Marime text
Călătoria cu trenul IR582 pe ruta Constanța - București a devenit sursa de dezamăgire pentru călători din cauza condițiilor de igienă precare și a serviciilor dezamăgitoare oferite călătorilor.

Călătorii sunt nemulțumiți că toaletele de pe tren erau nefuncționale și extrem de murdare, creând un disconfort major pentru ei. Incidentul a stârnit nemulțumire, evidențiind o lipsă de atenție și responsabilitate din partea CFR Călători față de confortul și bunăstarea pasagerilor.

Impactul a fost unul mare pentru unii dinte călători care a văzut igiena necorespunzătoare în tren: urme de urină vizibile pe scaune!


 

WC nefuncțional și o mizerie de nedescris. Respectul CFR Călători față de cei care merg cu trenul. Cum e posibil sa mai circule mizeriile astea?!?- spune un călător nemulțumit și dezamăgit care mergea spre București. 





Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului. Facem precizarea că imaginile sunt făcute azi, 21 ianaurie 2024. 







Citește și:

O firmă din București asigură funcționarea în parametrii proiectați a complexului de instalații din stația CF Constanța Oraș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii