Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei săptămâni de interimat Dragomir - Chiţoiu, preşedinte interimar PNL

ro

10 Jul, 2012 02:07 1861 Marime text
pnl_presedinte_Gheorghe_Dragomir_02.jpgMinistrul Daniel Chiţoiu, vicepreşedinte al PNL, a preluat, până pe data de 29 iulie, prerogativele preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, după ce acesta a devenit interimar în funcţia de şef al statului, ca urmare a deciziei Parlamentului de suspendare a lui Traian Băsescu. Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu (45 ani), este vicepreşedinte al PNL şi preşedinte al Camerei Consultanţilor Fiscali. El a condus Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) timp de 4 ani, în perioada Guvernului Tăriceanu. A fost unul din co-autorii Programului de Guvernare al Alianţei DA pentru alegerile prezidenţiale din 2004, program de guvernare care a impus cota unică de impozitare de 16%. El este finul lui Dan Radu Ruşanu, supranumit „hrebenciucul PNL".

Liberalii s-au reunit ieri în Biroul Politic Central, urmând ca apoi să se întâlnească în Consiliul Naţional Executiv.
Crin Antonescu a anunţat încă de vineri seara, (n.r. seara suspendării) că se retrage temporar din funcţia de preşedinte al PNL.

Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, a precizat că Daniel Chiţoiu va acoperi toate activităţile preşedintelui Antonescu. În privinţa desemnării ministrului de Finanţe ca şef interimar al liberalilor, Dragomir crede că este o alegere corectă pe care Antonescu a făcut-o ca urmare a faptului că finanţistul face parte din echipa de vicepreşedinţi ai partidului şi a avut şi o implicare politică importantă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii