Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transbitum SRL investește în Terminalul de bitum din Portul Mangalia, județul Constanța

ro

17 Mar, 2024 11:52 660 Marime text
  • O copertină metalică, containere  tehnologice pentru instalații de preparare a bitumului și  cântare  rutiere vor fi amplasate în Portul Mangalia.
  • Observaţiile publicului se primesc la APM Constanța.

Transbitum SRL a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul care prevede construirea în portul Mangalia a unei copertine metalice, amplasarea containerelor tehnologice pentru instalații de preparare a bitumului și amplasarea cântarelor rutiere.

Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire copertină metalică, amplasare containere tehnologice pentru instalații
preparare bitum și amplasare cântare rutiere – pe durata contractului de închiriere nr. 3559/07.09.2004, propus a fi amplasat în comuna Limanu, satul 2 Mai, Portul Mangalia, lot 2/1, în cadrul Terminalului de bitum, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului Transbitum SRL, în incinta Port Mangalia, CP 71.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.


Despre Transbitum SRL


 
Înființată în anul 2016, firma are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Calea Plevnei, nr. 141. Firma provine din shimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris de 3.244.488 lei, integral vărsat, este compus din 270.374 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 12 lei.

Asociaţi persoane juridice sunt: Bitholder SRL, cu o singură parte socială și cota de participare la beneficii şi pierderi de 0.0004%; și Consultrade International SRL, cu 270373 parţi sociale și cota de participare la beneficii şi pierderi de 99.9996%. Oprea Dorin-Zamfir este administrator cu puteri depline.

Domeniul de activitate principal al companie, conform codificarii (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), constă în Depozitări. Firma are un punct de lucru în municipiul Mangalia, Incinta Port, Județul Constanţa
 
În anul 2021, Transbitum SRL, cu 10 salariați, a avut o cifră de afaceri de 4.846.191 lei și un 534.242 lei.
 
De asemenea, în anul 2022, Transbitum SRL, cu 9 salariați, a avut o cifră de afaceri de 4.484.957 lei și un   profit de 189.474 lei.
 
PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

A solicitat acord de mediu pentru înființarea unei păduri în comuna Deleni, județul Constanța: Gheorghe Albu, fost secretar de stat în MADR – „Suntem pioneri în creșterea fondului forestier“

CFR Infrastructură Constanța a solicitat acordul de mediu la proiectul „Reabilitarea și electrificarea liniei CF 814 Palas - Port A, consolidare tunel KM.224+670-225+160”

Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, licitație de peste jumătate de milion de euro! Ce condiție trebuie să respecte participanții (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii