Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:57 25 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic blocat în Constanţa, din cauza unei avarii RAJA

ro

05 Sep, 2019 09:53 1997 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la nivelul unui branșament, de pe strada Crinului, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Portiței, astăzi - 05 septembrie 2019, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, de pe strada Țepeș Vodă, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA sunt nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu, astăzi - 05 septembrie 2019, în intervalul orar 10.15 – 15.00.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de la intersecția străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto şi pe strada Caraiman, astăzi - 05 septembrie 2019, în intervalul orar 09.30 – 13.00, prin blocarea câte unei benzi de circulație pe fiecare sens de mers.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

RAJA cere scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigură că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Ti-a placut articolul?

Comentarii