Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toată luna aprilie Solid House oferă un discount de 3.000 de euro pentru apartamentele la cheie, în Solid Residence!

ro

18 Apr, 2022 13:59 2236 Marime text
  • În luna aprilie, Solid House oferă un discount de 3.000 de euro pentru apartamentele la cheie!
  • Oferta este cu atât mai importantă cu cât este valabilă pentru imobilele din Solid Residence, în toate zonele în care a investit dezvoltatorul imobiliar!
  • Într-o lume plină de imprevizibil, în care evenimente dintre cele mai grave ne iau prin surprindere și destabilizează lumea, așa cum o știam, Solid House este partenerul de încredere, stabil, care vine în sprijinul tuturor celor ce vor să se mute „acasă“, în propria casă.
  • Date complete privind proiectele Solid House și oferta de nerefuzat a lunii aprilie pot fi aflate la biroul de vânzări din Constanța, strada Corbului, nr. 3, dar și la numărul de telefon 0736 888 999.
 
Compania Solid House vine în sprijinul tuturor celor ce își doresc să își cumpere casa visurilor!
 
Cu o experiență de peste 10 ani pe piața de profil, Solid House înțelege și cunoaște nevoile comunității și răspunde acestora, venind în întâmpinarea viitorilor clienți cu o ofertă de nerefuzat!
 
În luna aprilie, Solid House oferă un discount de 3.000 de euro pentru apartamentele la cheie!
 
Oferta este cu atât mai importantă cu cât este valabilă pentru imobilele din Solid Residence, în toate zonele în care a investit dezvoltatorul imobiliar!
 
Sprijinul oferit de Solid House este valabil atât pentru studiouri, pentru apartamente cu două camere, dar și pentru apartamentele cu trei camere și este valabil pe tot parcursul lunii aprilie 2022.
 
Într-o lume plină de imprevizibil, în care evenimente dintre cele mai grave ne iau prin surprindere și destabilizează lumea, așa cum o știam, Solid House este partenerul de încredere, stabil, care vine în sprijinul tuturor celor ce vor să se mute „acasă“, în propria casă.
 
Cu discount-ul de 3.000 de euro oferit de Solid House, în luna aprilie, „acasă“ poate deveni rapid un imobil într-un bloc nou construit, cu înalte standarde privind calitatea, confortul, dar și siguranța – în comunitatea Solid Residence!
 
Date complete privind proiectele Solid House și oferta de nerefuzat a lunii aprilie pot fi aflate la biroul de vânzări din Constanța, strada Corbului, nr. 3, dar și la numărul de telefon 0736 888 999.
 
Consultanții de vânzări Solid House vă stau la dispoziție pentru a vă sprijini în a alege cel mai potrivit imobil menit să devină „acasă“!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii