Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri depistaţi cu droguri în Vama Veche şi Mamaia (galerie foto)

ro

18 Aug, 2019 09:57 2535 Marime text
În perioada 15-18 august a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche și Mamaia, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19-31 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers.  Asupra lor, jandarmii au mai găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă, șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente din care: trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere.
 
Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Sursă foto: Jandarmeria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii