Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Atenție, se oprește apa caldă și încălzirea în anumite zone ale Constanței!

ro

11 Dec, 2023 15:08 939 Marime text

Sursa foto: Pexels 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte de distributie, pe strada Cuza Vodă, potrivit Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum și încălzire către următorii consumatori: bulevardul Ferdinand nr.8; strada Mihail Kogalniceanu nr. 20,28; strada Cuza Vodă nr.11; strada Ștefan cel Mare nr.11,13 și agenția Tarom arondați punctului termic PT 7, începând din dimineața zilei de 12.12.2023.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L. În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, a precizat sursa citată.

 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare. Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, a încheiat sursa.

 
 Citește și
Termoficare Constanța. Zonele care nu vor avea apă caldă și căldură începând de luni dimineața
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii