Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de braconaj la Tulcea! Sute de metri de plasă de pescuit, confiscate de polițiști (GALERIE FOTO)

ro

25 Jul, 2023 11:16 819 Marime text
Plasele de pescuit ridicate de polițiști. Sursă foto: Garda de Coastă
  • Ieri, pe 24 iulie 2023, polițiștii de frontieră în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea au descoperit 7.700 de plase mono-filament în orașul Babadag în urma perchezițiilor.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu polițiști din cadrul IPJ Tulcea au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza orașului Babadag, ocazie cu care au descoperit și ridicat 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7.710 metri de plasă de pescuit de tip mono-filament.
 
În ziua de 24.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza orașului Babadag.
 
Cu această ocazie, în urma percheziției au fost descoperite și ridicate 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7.710 metri plasă de pescuit de tip mono-filament.
 
Plasele în valoare totală de aproximativ 10.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Citește și:

FOTO+VIDEO: Delegația europeană Frontex a ajuns la Marea Neagră în România! Cu ce scop au venit în vizită?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii