Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știrea care a declanșat isteria cozilor la benzinării în multe orașe din țară 11,10 lei pe litru, atât la benzină cât și la motorină

ro

09 Mar, 2022 19:27 2729 Marime text
Preturile afișate de o benzinărie din Beiuș Foto ebihoreanul.roO adevărată isterie s-a declanșat în multe orașe din țară după ce s-a rostogolit știrea care anunța un preț record la o benzinărie din România, unde s-a comercializat combustibil cu 11,10 lei pe litru, atât la benzină cât și la motorină. 


Este vorba despre o benzinărie din Beiuș, potrivit ebihoreanul.ro.

Prețul inițial a fost de 9 lei, apoi a crescut la 11,10 lei, tot miercuri, 9 martie. 



Reacțiile nu au întârziat să apară și la scurt timp, oamenii au început să facă cozi la celelalte benzinării din localitate.

Oamenii se tem că preţurile, care au tot crescut în ultimele luni, vor exploda pe fondul conflicului dintre Rusia şi Ucraina. 

Și șoferii din Constanța, speriați de scumpirea accelerată a prețului la carburanți, fac coadă la benzinăriile din oraș pentru a umple rezervoarele cu benzină înainte de eventuale noi scumpiri.

Ieri, 8 martie, un litru de benzină Standard 95 la o stație Petrom din municipiul Constanța era 7.40 lei/litru, iar costul unui litru de Motorină Standard ajungea la 7.42 lei.  


Sursa ebihoreanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii