Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starea victimelor din accidentul de ieri, de pe DN 38. Câte persoane au rămas internate la Spitalul Județean Constanța

ro

16 Jan, 2020 13:50 13638 Marime text
Cinci dintre victimele accidentului rutier petrecut ieri, pe DN 38, au rămas internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, în secțiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie și Neurochirurgie, sub atenta monitorizare a personalului medical. Evoluția acestora este favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare.

În cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au fost înregistrați 369 pacienți, 26 dintre aceștia fiind victime ale accidentelor rutiere.

6 dintre pacienți au fost preluați de către medicii din Camera de Resuscitare (cod ROȘU), 42 au fost redirecționați către codul Galben, 302 au fost investigați pe cod Verde și 19 au fost de competența codurilor Albastru și Alb.
Amintim că o tânără de 17 ani şi un bărbat de 37 de ani s-au stins în urma unui tragic accident la Topraisar, când un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în câmp.  La ora 8:50, pe ruta Negru Vodă - Constanţa, şoferul de pe microbuz a pierdut controlul volanului şi a ajuns în câmp, după ce s-a răsturnat vehiculul. Dat fiind faptul că erau 21 de pasageri în microbuz, capacitatea fiind depăşită, şase dintre ei se aflau în picioare. 20 de persoane au ajuns la spital, iar alte două au fost declarate decedate.

Citește și
Tragedie Microbuz supraaglomerat răsturnat la Topraisar. Doi morţi, dintre care o elevă, şi 20 de răniţi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii