Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia se digitalizează

ro

13 Mar, 2024 13:38 960 Marime text

Sursa foto: Primăria Mangalia


 
  • Reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia vor semna, în curând, contractul de finanțare privind investițiile în sistemele informatice și de infrastructură digitală pentru un proiect cu finanțare guvernamentală, prin programul PNRR, destinat unităților sanitare publice, potrivit unui comunicat al Primăriei Mangalia.
 
Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea documentației depusă de către Spitalul Mangalia, unitatea medicală calificându-se pentru finanțarea acestui obiectiv de investiții. Proiectul se referă la achiziționarea de echipamente informatice și materiale digitale care vor contribui la eficientizarea fluxului de lucru la nivelul managementului resurselor umane, al serviciilor de securitate, al documentelor, în cadrul unității sanitare, dar și la dezvoltarea unor noi module informatice care vor deservi unitatea spitalicească din sudul litoralului, se mai precizează în comunicat.
 

„Acest proiect va simplifica din plin activitatea noastră la nivelul managementului informatic, administrativ sau al bazei de date a spitalului, asigurându-se o mai bună coordonare și interconectare la sistemul de lucru din cadrul spitalului. De asemenea, implementarea proiectului va asigura o mai bună operabilitate în ceea ce privește evidența pacienților noștri, mai ales în perioada sezonului estival, când numărul celor care se adresează spitalului înregistrează o creștere semnificativă”, a declarat managerul Spitalului Mangalia, Alina Dan.

 
În ultimii ani, Spitalul Municipal Mangalia a cunoscut o schimbare majoră, în ceea ce privește eficientizarea activităților medicale, prin înființarea unor noi compartimente și dotări, conform standardelor de calitate, dar și prin reamenajarea spațiilor existente în secții cu o activitate medicală intensă. S-au înființat mai multe cabinete de specialitate, au fost renovate și dotate sălile de operație și au fost aduși medici noi care profesează în cadrul spitalului.
 
 Citește și
 Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii