Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:47 29 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța a scos la licitație un contract care vizează „Casa Soarelui“. Ce lucrări se fac (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 1443 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța a lansat licitația publică pentru atribuirea contractului de execuție lucrări care au ca obiect renovarea Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ („Casa Soarelui“), situat în Constanța, strada Piatra Craiului nr. 4.
 
Valoarea estimată a contractului este de 85.165,62 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertei este 18 octombrie 2018.
 
Se va încheia un contract de lucrări cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a prețului, urmând ca executarea contractului să se realizeze în baza comenzii emise de achizitor, în funcție de necesitate şi de fondurile bugetare disponibile.
 
Operatorul economic trebuie sa prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că operatorul economic este constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii, că are capacitate profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului; certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, a taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate (buget local si buget de stat) la momentul prezentării; cazier judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv; declarații privind neîncadrarea în situațiile prevăzute de art. 60,164,165,167 din Legea 98/2016, conform Formularelor transmise la solicitare. Declarațiile se vor prezenta în original, odată cu oferta; lista principalelor lucrări similare obiectului contractului din ultimii trei ani; să nu aibă obligații neîndeplinite în mod culpabil față de SCJU Constanța.
 
Citeşte şi: 
 
Constanţa Mai mulţi bani pentru Casa Soarelui. La ce costuri se ridică investiţia
 
„Casa Soarelui“ din Constanţa va redeveni funcţională. Pacienţii oncologici vor beneficia de tratament paliativ gratuit (galerie foto)
 
Centrul de Îngrijiri Paleative Casa Soarelui din Constanța, preluat oficial de Consiliul Județean Constanța (galerie foto)
 
„Casa Soarelui“. Ce obligaţii are Consiliul Judeţean Constanţa după publicarea HG în Monitorul Oficial. Următorul obiectiv trebuie să fie redeschiderea secţiei de radioterapie!
 
Este oficial. Guvernul a trecut Casa Soarelui în domeniul public al Consiliului Județean Constanța. Ce a declarat președintele CJC

Ti-a placut articolul?

Comentarii