Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:04 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța caută firmă de pază

ro

05 Feb, 2021 00:00 422 Marime text
  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța caută firmă de pază pentru anul 2021

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța organizează o licitație publică pentru achiziția serviciului de pază pentru anul 2021.

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta în calitate de autoritate contractantă îşi propune încheierea unui contract de prestare a serviciilor de pază şi control acces cu agenţi de pază inclusiv echipa de interventie la nevoie, în conformitate cu Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţia persoanelor, astfel cum a fost modificată şi completată, pentru perioada 2021-2022 cu posibilitatea de suplimentare a cantitatilor de servicii prin incheierea de contracte subsecvente.

Valoarea estimată a contractului este de 499.500 de lei, iar termenul limită pentru depunerea de oferte este 15 februarie a.c. Obiectul acordului-cadru îl constituie achiziția serviciilor de paza, respectiv 2 posturi fixe+1 post mobil cu activitate în regim permanent: zilnic-program de 24 de ore, inclusiv echipa de intervenție la nevoie, pentru sediul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța situat în Constanța, la adresa: bd. Ferdinand nr. 100, Constanța.

Cantitatea totală de servicii de pază prestate pentru 2 posturi fixe permanente (24 ore)+1 post mobil(24 ore) inclusiv echipa de intervenție la nevoie este de minim 1.000 ore și maxim 27.000 ore, în perioada 2021-2022. Suplimentarea cantităților de servicii de pază se va realiza de către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța numai în condițiile existenței resurselor financiare alocate cu aceasta destinație. În caz contrar Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța nu va opta pentru suplimentarea cantităților de servicii, neavând nici obligație în acest sens față de operatorul economic care prestează serviciile de pază.

Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației sunt: Manager conf. univ. dr. Halichidis Stela, director medical dr. Cambrea Claudia, director fin. contabil Ec Popa Nina, șef serviciu Ec Arnăutu Gheorghe, Serv Achiziții Contractare Ing Ursachi Cristian, Serv Achiziții Contractare Ec Stela Samara, Serv Achiziții Contractare Ec. Tica Alexandra, Serv. Achiziții Contractare Ec. Axan Andra, Ing. Serv. Tehnic Administrativ Leizeriuc Elena.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii