Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPAS Constanţa cumpără sisteme antiefracţie şi supraveghere video (document)

ro

04 Jan, 2019 00:00 2040 Marime text
Direcţia Generală Asistenţă Socială Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract de furnizare de sisteme de detecţie şi semnalizare efracţii, sisteme de supraveghere video şi control acces.
 
Termenul-limită este 16 ianuarie 2019, valoarea estimată a achiziţiei fiind de 167.869 de lei. Contractul are ca obiect achiziţia de sisteme de detecţie şi semnalizare efracţii, sisteme de supraveghere video şi control acces defalcate pe loturi, prin care se vor aduce la îndeplinire măsurile cuprinse în analizele de risc pentru sediile aparţinând Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa.
 
Primul lot este format din 6 sisteme de alarmă antiefracţie, cel de-al doilea este format din 8 sisteme video de supraveghere, iar ultimul lot este format dintr-un sistem de control al accesului.
 
Persoanele responsabile de buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Mereuţă Emil Andrei, Bărbatu Andrada Daniela, Zahariciuc Iuliana, Velica Ecaterina, Zainea Georgiana, Roşu Maria, Trască Aurora, Leu Aurelia, Ghiorghiţă Petruţa, Mădularu Anca Claudia, Ou Daniela, Poptile Monica, Cocoş Adrian-Florin, Lazăr Cătălin Sebastian.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii