Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția lui Horia Constantinescu și-a deschis firmă nouă. Cu ce se va ocupa

ro

22 May, 2021 00:00 3438 Marime text
 
  • Macrina Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu, a deschis o firmă nouă
  • Societatea este deschisă de către ea și de Ionuț Gabriel Mocanu
  • Sediul social este la Costinești
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției privind autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Playa Blanca Costinești SRL.
 
Playa Blanca Costinești SRL va avea sediul social pe strada Tineretului din Costinești, județul Constanța. Principalul domeniu de activitate, conform codului CAEN, o reprezintă „Activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportive”. Capitalul social este de 200 de lei, iar fondatori sunt Macrina-Elena Constantinescu și Ionuț-Gabriel Mocanu. Cel din urmă va fi și administratorul firmei.
 

Investiția din Mamaia

 
Amintim că Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a Macrinei Elena Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu, fost director la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumaoturlui Constanța, actual director adjunct al Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța.
 
APM a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuinte colective P+4E + SpTh cu spațiu comercial la parter și  împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M14, Parcela A 166/107/2/2. Titular al proiectului este Marimar Loca Costinești SRL, cu sediul în județul Constanța, în localitatea Costinești.
 

Despre investiție


Se propune realizarea unui imobil locuințe colective cu un regim de înălţime P+4E+Sp.th. cu spațiu comercial la parter. Construcţia va fi compusă funcţional în felul următor: la parter – spațiu comercial, la etaj 1 și etaj 3-7 unități locative, hol+casa scării; etaj  2 si 4 - 6 unități locative, hol+casa scării. Imobilul va avea în total 26 unități locative. Terenul studiat va fi împrejmuit şi amenajat. Se vor asigura 27 locuri de parcare auto în incinta proprietății.
 
Se va realiza o structură din cadre din beton armat. Fundaţia va fi tip radier. Închiderile exterioare vor fi de 25 cm grosime şi se vor executa din zidărie de BCA placata la exterior cu polistiren de 5 cm grosime. Pereţii interiori se vor realiza din BCA de 20 cm respectiv 15 cm grosime. Acoperişul peste etaj 4 va fi de tip terasa circulabilă.     
 
Este obligatorie amenajarea de spații plantate cu rol decorativ și de protecție de minim 30% din totalul suprafeței de teren, cu respectarea HCL nr.179/28.04.2017 și HCJ CONSTANTA 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și al numărului minim de arbuști, arbori, plante decorative si flori. Valoarea investiției este de 5.895.447,63 lei.
 

Despre Marimar Loca Costinești SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Costinești, sat Schitu, pe strada Unirii. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Macrina-Elena Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu. Ea este și administratorul firmei, care are ca principală activitate „Activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Soția lui Horia Constantinescu a primit răspuns pozitiv de la APM. Va ridica un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii