Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

03 Nov, 2018 00:00 3303 Marime text
Cea de-a XXV-a ediţie a „Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa”, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc joi seara, la Complexul Melody din Mamaia.
 
Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa a fost realizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în baza prevederilor metodologiei unice, aprobată de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Pentru realizarea topului judeţean al societăţilor au fost prelucrate, utilizând o platformă online naţională, creată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, datele conţinute în bilanţurile financiar-contabile depuse de societăţile din judeţul Constanţa la sfârşitul anului 2017.

La categoria „Întreprinderi mijlocii“ a Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa” societatea Solid House SRL a primit premiu I.

„Mulţumim, în primul rând, clienţilor pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea de a continua seria de proiecte ambiţioase, definite prin calitate, seriozitate şi implicare. Nu în ultimul rând, mulţumim Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa pentru organizarea acestui minunat eveniment, unde an de an ne sunt recunoscute eforturile şi performanţele. Promisiunea noastră pentru anul viitor este de a ne perfecţiona, de a oferi tehnologii şi materiale de ultima generaţie, clienţii noştri având parte de apartamente moderne, confortabile şi sigure în ansambluri rezidenţiale adaptate nevoilor lor. Următoarele două mari proiecte pentru viitorul an sunt în Constanţa pe strada Corbului, zona Intim, iar pentru Mamaia, zona Butoaie, cu peste 500 de apartamente de lux“, au transmis reprezentanţii Solid House SRL.
 
„Ne aflăm la această a 25-a ediţie a topului, în care am luat în considerare cei 28.291 de agenţi economici care şi-au depus bilanţul. Am acordat 73 de premii de excelenţă. Această cifră creşte de la an la an, este un semn bun şi unul rău. Semnul bun este acela că, aceste societăţi performează în continuare, iar semnul rău este că jucătorii din Constanţa au rămas cam aceiaşi. Nu au apărut alţi jucători noi în planul constănţean. Adresăm sincere felicitări tuturor firmelor prezente în acest catalog şi le urăm mult succes în activitatea lor viitoare!“, a transmis Mihai Daraban, preşedintele CCINA Constanţa şi preşedinte al  CCIR.
 
SC Solid House SRL se ocupă cu „lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti“, fiind cunoscută ca dezvoltator imobiliar, care a ridicat mai multe blocuri de locuinţe în Constanţa şi în staţiunea Mamaia. În anul 2016, societatea a declarat o cifră de afaceri de 29.129.239 de lei şi un profit de 8.657.387 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii