Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House - discounturi de până la 6.000 de euro la achiziția unui apartament nou în Constanța

ro

15 May, 2023 15:19 3631 Marime text
 
  • Prezentă pe piața imobiliară din Constanța de peste 13 ani, compania Solid House înseamnă peste 5.000 de apartamente noi finalizate și alte 3.000 de apartamente noi în curs de dezvoltare în Constanța.
     
  • Solid House Residence este complexul rezidențial care, vara aceasta, va reprezenta „acasă“ pentru toți cei care vor să cumpere un apartament nou în Constanța.

     
  • Studiouri, apartamente cu două sau trei camere, parcare, spații de joacă, vedere la mare, dar și finisaje premium - acestea sunt doar câteva dintre elementele care îi așteaptă pe viitorii proprietari în ansamblul rezidențial Solid House Residence din Constanța.
     
  • Solid House oferă un sprijin constând în discounturi de până la 6.000 de euro la achiziția unui apartament în Solid House Residence Constanța.
O experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din Constanța, concretizată în peste 5.000 de apartamente finalizate și alte 3.000 în curs de dezvoltare, seriozitate și calitate - acestea sunt elementele care caracterizează povestea Solid House în Constanța, cel mai mare oraș-port din țară.
 
Printre proiectele finalizate cu succes în Constanța se numără ansamblurile rezidențiale de apartamente noi Solid Residence Amurgului, Solid Residence Grindeanu, Solid Residence Mamaia 383, Solid Residence Mamaia 385, Solid Residence Mamaia 387, dar și Solid Residence Maior Șofran.
 
Proiectele noi ale companiei în Constanța cuprind ansamblurile rezidențiale de apartamente noi Solid Residence Faleză Nord, Solid Residence Dezrobirii, Solid Residence Cazino Mamaia, Solid Rezidence Megara, Solid Residence Melody Mamaia, Solid Residence Jadului, Solid Residence Smaraldului și Solid Residence Mamaia La Butoaie.
 
Acum, compania Solid House, nume respectat pe piața antreprenorilor grație seriozității și calității pe care le oferă, precum și atenției sporite pentru confortul clienților săi, transformă vara aceasta în realitate visul tuturor de a avea o casă.
 
Discounturi de până la 6.000 de euro la achiziția unui apartament în Solid House Residence Constanța reprezintă sprijinul pe care Solid House îl oferă viitorilor proprietari, pentru ca aceștia să beneficieze de începuturi solide în drumul spre „acasă“.
 
Acasă este acolo unde te simți bine alături de cei dragi!
 
Fie că ești în căutarea unui apartament de vacanță sau o locuință de familie, vara aceasta devii proprietar. Discounturi de până la 6.000 de euro la achiziția unui apartament te așteaptă în Solid House Residence, complexul care îți va deveni acasă!


 
Programează o vizionare alături de consultanții Solid House, vino să descoperi avantajele de a locui într-un complex rezidențial și alege dintre studio, apartamente cu 2 sau 3 camere!
 
Citește și
Solid House Holding înființează un parc industrial modern la Constanța. Ramazan Gur – „Proiectul este unul inovator!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii