Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi drogați sau fără permis, depistați în timpul unei acțiuni a polițiștilor IPJ Constanța

ro

28 May, 2023 15:24 1084 Marime text
Polițiști în misiune. foto: Facebook/DGPMBLa data de 27 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră și a braconajului piscicol.
 
Potrivit IPJ Constanța, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost verificate peste 80 de vehicule și 8 locații publice.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei, dintre care 35 la O.U.G. 195/2002 și una pentru altă abatere.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.
De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Exemple:
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada George Topîrceanu din comuna Corbu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 48 de ani, care transporta, într-un atelaj hipo, pe un drum de exploatare din zona Lacului Istria,  2 saci în care se aflau plase de pescuit de tip monofilament, în lungime de 400 de metri, precum și 30 de kilograme de pește specia caras.

Citește și: 

Poliția RomânăÎn ultimele 24 de ore au fost reținute 588 de permise de conducere, dintre care 179 pentru viteză
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii